Praktisch

Wat neemt je kind mee?

Elk kind neemt een rugzakje mee met daarin:

 

  • een paar pantoffels voor in de klas
  • extra setje kleding
  • een stuk fruit/groente
  • een luier indien nodig

Het fruit wordt door de juffen geschild en uitgedeeld. Laat altijd weten als jouw kind speciale voedingswensen heeft. We houden hier graag rekening mee.

Madelief zorgt voor regenkleding, regenlaarsjes, warme pakken, mutsen en zonnepetjes – die hoef je dus niet mee te geven op natte of warme dagen.

Trakteren

De verjaardag van jouw peuter wordt bij Madelief uitgebreid gevierd. De juf vertelt een speciaal verhaal en maakt een unieke verjaardagskroon, natuurlijk wordt er gezongen en de jarige mag die dag speciale dingen doen.

Trakteren hoort daar zeker bij, maar we vragen je vriendelijk om het eenvoudig en voedzaam te houden. Niet ieder kind is gewend aan snoeperijen of mag het zelfs om gezondheidsredenen niet eten. Een versierd doosje rozijntjes, een prikker met wat fruit of een eenvoudig koekje zonder kleurstoffen is al een feest!

Peuterbieb

Madelief heeft een eigen peuterbieb. Een kast vol prentenboeken, liedjesboeken en boeken over opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Gratis te lenen voor ouders en kinderen. De peuterbieb wordt bijgehouden door enkele ouders.

© 2018-2020 Peuterspeelzaal Madelief
Willem Arondeusstraat 59
4333 DD Middelburg
Telefoon: +31643741238
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Creatie: De Jong One!

logobloem